Április 6-án győzzön a Jobbik!

|

Április 6-án győzzön a Jobbik, nyerjen Tapolca!

Elindult a Jobbik interaktív választási oldala

|

Az interaktív, érdekes, számtalan videót és a Jobbik teljes programját részletesen taglaló honlapot az alábbi képre kattintva éri el

Dobó Zoltán a Sümeg TV képviselőjelölti vitájában

|

Lasztovicza Jenő nem ment el a vitára, stábja elmondása szerint március 15. előtt nem vállal "ilyeneket"

"Az unokám jövőjét nem lehet megállítani!"

|

Nagyatádon, Barcson utcai standolásokon, Tapolcán és Veszprémben lakossági fórumokon találkozott a városlakókkal Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. A mai nap legnagyobb, örömteli meglepetése, hogy a fiatalok körében legnépszerűbbnek kikiáltott párt rendezvényein egyre nagyobb számban jelent meg az idősebb korosztály. Úgy tűnik, a gyermekeikért, unokáikért aggódók is tudják, a jövőt nem lehet megállítani!

Dobó Zoltán és Vona Gábor

Tapolcán Dobó Zoltán képviselőjelölt a városi kórház sorsáról értekezett, mely az elmúlt időszakban komoly leépítésen ment keresztül a térség fideszes képviselője közreműködésével. "Jobbik kormány esetén újranyitjuk a bezárt osztályokat és a szülészetet a városban." - mondta Dobó, melyet lelkes taps követett.

A városban, egyébként a nap legjobb hangulatú fórumán, - a többi városhoz hasonlóan-  a kérdések-válaszok programpontban a devizahitelesek problémái, a gazdasági menekültek sorsa, a munkahelyhiány és a multik kizsákmányolása voltak a legjellemzőbb témák.

Tapolcán is egyre többen várják a szebb jövőt
fotó: alfahir.hu

Tapolca - Vona Gábor és Dobó Zoltán lakossági fóruma

|

Időpont: 
2014, február 28 - 17:00
Helyszín: 
Tapolca, Tamási Áron Művelődési Központ

Jobbik: Kiállunk az áfacsökkentés mellett

|

Az áfacsökkentés, a gyermekvállalás ösztönzése és a bérek növelése az elkövetkezendő évek legfontosabb feladatai a Jobbik szerint.

Dobó Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a rezsicsökkentés már a Jobbik négy évvel ezelőtt meghirdetett programjában is szerepelt, azonban meghaladta a Fidesz által bevezetett intézkedés mértékét. Egy esetleges Jobbik kormány kiterjesztené a Fidesz által megkezdett folyamatot a fával fűtőkre olyan módon, hogy minimálisra (5%) csökkentenék a tűzifa áfáját. Dobó Zoltán szerint a példátlan mértékű áfakulcs egy nagy mértékű pénzügyi- és tőkekiemelést okoz a magyar gazdasági rendszerből. A Jobbik azonnal 20%-ra csökkentené az Áfa mértékét.

Dobó Zoltán
fotó: vehir.hu

A Jobbik szerint Magyarországnak az lenne a legfontosabb, hogy a magyar családok egyre több gyermeket tudjanak vállalni. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyermekvállaláshoz kapcsolódó költségek érezhetően csökkenjenek. A gyermekruhák, tápszerek, tankönyvek mellett az alapvető élelmiszerek és mezőgazdasági termékek áfáját minimálisra (5%) kellene csökkenteni, ezzel ösztönözve a fogyasztást. Dobó Zoltán úgy gondolja, hogy a rezsicsökkentéssel párhuzamosan növelni kellene a magyar munkavállalók bérét. A magyar munkaerő áramlásának egyoldalúságán is fordítani kellene. Ennek komoly társadalmi és gazdasági hozadéka lenne.

vehir.hu nyomán

VÁROSLIGETI CSALÁDI NAP

|

Időpont: 
2013, augusztus 20 - 10:00
Helyszín: 
Budapest Városliget

Kinek jó a négyes metró?

|

Ha a kedves olvasó egy politikus, ráadásul kormányon van, esetleg Budapesten döntési pozícióban van, hova tovább még egy közlekedési központot is vezet, akkor most örülhet. Úgyis mások fizetik meg az árát.

Jó dolog hetente átadni egy szép nagy beruházást, ez való egy vérbő politikusnak. Hogy közben semmi szükségünk rá? Hogy csak veszteséget fog termelni? Hogy semmit nem nyerünk az egésszel?Hosszú Katinka megvédte címét 200 méter vegyesen a berlini úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján, míg Verrasztó Evelyn negyedik lett. Hosszú nem sokkal később 100 méter háton is aranyat nyert.
A Heti Válasz lerántja a leplet a baloldal főpolgármester-jelöltjéről: egészségügyet érintő botrányok tarkítják a múltját és persze a Soros Alapítvány is felsejlik a háttérben.
A Jobbik mentesítene olyan kisvállalkozásokat az online pénztárgép bevezetésének kötelezettsége alól, melyek éves árbevétele nem éri el a tízmillió forintot.
A vörösiszap-katasztrófával kapcsolatos kártérítések elmaradása miatt garanciákat kért a kormányzattól a kifizetésekre a Jobbik Veszprém megyei elnöke
Egy statisztikai felmérés szerint Magyarországon azért hal meg harmincezer ember évente, mert nem kapja meg időben a megfelelő orvosi ellátást


Helyi videó

Központi videókesemenyek_kiajanlasok_alfa

2014. szeptember 04. - 17:00
2014. szeptember 11. - 17:00
2014. október 09. - 17:00
2014. október 10. - 17:00
2014. november 13. - 17:00
2014. december 11. - 17:00