Április 6-án győzzön a Jobbik!

|

Április 6-án győzzön a Jobbik, nyerjen Tapolca!

Elindult a Jobbik interaktív választási oldala

|

Az interaktív, érdekes, számtalan videót és a Jobbik teljes programját részletesen taglaló honlapot az alábbi képre kattintva éri el

Dobó Zoltán a Sümeg TV képviselőjelölti vitájában

|

Lasztovicza Jenő nem ment el a vitára, stábja elmondása szerint március 15. előtt nem vállal "ilyeneket"

"Az unokám jövőjét nem lehet megállítani!"

|

Nagyatádon, Barcson utcai standolásokon, Tapolcán és Veszprémben lakossági fórumokon találkozott a városlakókkal Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. A mai nap legnagyobb, örömteli meglepetése, hogy a fiatalok körében legnépszerűbbnek kikiáltott párt rendezvényein egyre nagyobb számban jelent meg az idősebb korosztály. Úgy tűnik, a gyermekeikért, unokáikért aggódók is tudják, a jövőt nem lehet megállítani!

Dobó Zoltán és Vona Gábor

Tapolcán Dobó Zoltán képviselőjelölt a városi kórház sorsáról értekezett, mely az elmúlt időszakban komoly leépítésen ment keresztül a térség fideszes képviselője közreműködésével. "Jobbik kormány esetén újranyitjuk a bezárt osztályokat és a szülészetet a városban." - mondta Dobó, melyet lelkes taps követett.

A városban, egyébként a nap legjobb hangulatú fórumán, - a többi városhoz hasonlóan-  a kérdések-válaszok programpontban a devizahitelesek problémái, a gazdasági menekültek sorsa, a munkahelyhiány és a multik kizsákmányolása voltak a legjellemzőbb témák.

Tapolcán is egyre többen várják a szebb jövőt
fotó: alfahir.hu

Tapolca - Vona Gábor és Dobó Zoltán lakossági fóruma

|

Időpont: 
2014, február 28 - 17:00
Helyszín: 
Tapolca, Tamási Áron Művelődési Központ

Jobbik: Kiállunk az áfacsökkentés mellett

|

Az áfacsökkentés, a gyermekvállalás ösztönzése és a bérek növelése az elkövetkezendő évek legfontosabb feladatai a Jobbik szerint.

Dobó Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a rezsicsökkentés már a Jobbik négy évvel ezelőtt meghirdetett programjában is szerepelt, azonban meghaladta a Fidesz által bevezetett intézkedés mértékét. Egy esetleges Jobbik kormány kiterjesztené a Fidesz által megkezdett folyamatot a fával fűtőkre olyan módon, hogy minimálisra (5%) csökkentenék a tűzifa áfáját. Dobó Zoltán szerint a példátlan mértékű áfakulcs egy nagy mértékű pénzügyi- és tőkekiemelést okoz a magyar gazdasági rendszerből. A Jobbik azonnal 20%-ra csökkentené az Áfa mértékét.

Dobó Zoltán
fotó: vehir.hu

A Jobbik szerint Magyarországnak az lenne a legfontosabb, hogy a magyar családok egyre több gyermeket tudjanak vállalni. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyermekvállaláshoz kapcsolódó költségek érezhetően csökkenjenek. A gyermekruhák, tápszerek, tankönyvek mellett az alapvető élelmiszerek és mezőgazdasági termékek áfáját minimálisra (5%) kellene csökkenteni, ezzel ösztönözve a fogyasztást. Dobó Zoltán úgy gondolja, hogy a rezsicsökkentéssel párhuzamosan növelni kellene a magyar munkavállalók bérét. A magyar munkaerő áramlásának egyoldalúságán is fordítani kellene. Ennek komoly társadalmi és gazdasági hozadéka lenne.

vehir.hu nyomán

VÁROSLIGETI CSALÁDI NAP

|

Időpont: 
2013, augusztus 20 - 10:00
Helyszín: 
Budapest Városliget

Kinek jó a négyes metró?

|

Ha a kedves olvasó egy politikus, ráadásul kormányon van, esetleg Budapesten döntési pozícióban van, hova tovább még egy közlekedési központot is vezet, akkor most örülhet. Úgyis mások fizetik meg az árát.

Jó dolog hetente átadni egy szép nagy beruházást, ez való egy vérbő politikusnak. Hogy közben semmi szükségünk rá? Hogy csak veszteséget fog termelni? Hogy semmit nem nyerünk az egésszel?Egy Mercedes ablakát akarta betörni, de végül magát vágta arcon. Rögtön kiterült.
Gaudi szerint nagy baj, hogy a politikai felelősök nem ülnek a vádlottak padján és az összes felelős rendőri vezető sem.
Szombaton írtunk arról, hogy egy cigány gyerek úgy megverte diáktársát, hogy annak koponyatörése lett. Megpróbáltunk utánajárni a folytatásnak. 
A Jobbik az egészségügyet állítja tapolcai kampánya középpontjába, hiszen ez az a kérdés, ami érdekazonosságot teremt a választókerületben
A tapolcai időközi választáson induló jobbikos országgyűlési képviselőjelöltnek, Rig Lajosnak kedd délelőttre már össze is gyűlt az induláshoz szükséges ötszáznál is több ajánlás.


Helyi videó

Központi videókesemenyek_kiajanlasok_alfa

2015. március 05. - 17:00
2015. március 06. - 08:00
2015. március 12. - 17:00
2015. március 13. - 08:00